Menu
Menukort79
Forretter | |
Lakseroulade med rejer | 68,00 |
Chviche af torsk med mango | 72,00 |
Pandekage med kylling hertil salat | 75,00 |
Okse carpaccio med rødløg og æbler samt glace. | 68,00 |
Dampet laks med dressing og rejer. | 68,00 |
Dampet torsk med sennepscreme garneret med bacon | 68,00 |
Røget hellefisk med urte creme. | 82,00 |
Fisketallerken med 3 slags fisk og dressing. | 79,00 |
Varmt røget laks med guacamole | 72,00 |
Tarteletter med høns i asparges. | 60,00 |
Dampet sej anrettet med marineret fennikel | 68,00 |
Tunmousse med dressing og rejer | 60,00 |
Alle forretter undtagen tarteletter serveres med hjemmebagt flutes. |
Hovedretter | |
Rosa stegt kalve filet med Kartofler og garniture | 178,00 |
Helstegt krondyrsfilet med kartoffel og garniturer | 240,00 |
Lamme coulotte med kartofler og garniture | 180,00 |
Glaseret svinekam med kartoffel og garniture | 158,00 |
Urte farseret perlehøne kartofler, grønt og porrecreme | 178,00 |
Kalvecoulotte med kartofler og garniture | 150,00 |
Gl. dags kalvesteg med kartofler og garniture | 170,00 |
Glaseret skinke med kartofler og grønt | 145,00 |
Kalvemørbrad med kartofler grønt og pebersauce | 225,00 |
Helstegt oksemørbrad med kartofler og garniture | 230,00 |
Mørbrad i skinke svøb, bagte grøntsager og kartoffel | 145,00 |
Kartoffel, garniture og sauce til Hovedretten aftales efter jeres ønsker og årstiden |
Desserter | |
Rababer trifli. | 50,00 |
Hjemmelavet islagkage. | 55,00 |
Valgfri fromage. | 48,00 |
Gauto marcel med hindbær | 75,00 |
Rubinstein kage. | 78,00 |
Desserttallerken med is, kage og frugt. | 75,00 |
Pandekager med is | 75,00 |
Dessertbord med is kage og frugt (30 couveter) | 108,00 |
Ostelagkage | 55,00 |
Nat Mad | |
Svampesuppe. | 50,00 |
Klar suppe med boller. | 65,00 |
Asparges suppe | 55,00 |
3 slags pålæg, 2 oste og hjemmebagte boller | 69,00 |
Hotdogs (ta'selv) | 58,00 |
Sandwich med forskellige salater | 50,00 |
Pandekager med fyld serveret med salat | 79,00 |
Croissanter med hønsesalat | 65,00 |